top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraTomáš Grosser

Den 3: Únos Lukana a famfrpál

Třetí den soustředění byl poznamenán šokujícím únosem Lukana alias Lukáše Podpěry. A také prestižním turnajem ve famfrpálu.

Pro nezasvěcené čtenáře: Lukáš Podpěra je nejsilnější český hráč a zároveň lektor nejpokročilejší skupiny.

Pondělí mělo patřit zahájení výuky go. Zprvu se také zdálo, že tomu tak bude. Zhruba v polovině dopoledního bloku byl však hanebně unesen Lukáš Podpěra, a to přímo během výuky!

Zanedlouho se ukázalo, že za únosem stojí skupina začátečníků, kteří chtěli Lukáše využít či přesněji zneužít při řešení úloh. Nejsilnější skupina se snažila o Lukáše bojovat. Ale nebylo jí to moc platné. Nakonec byl Lukáš po vyřešení několika úloh propuštěn na svobodu. Zbytek pondělní výuky pak pokračoval již podle plánu.

Bohatý na události byl i vedlejší program. Hrál se famfrpál – hra, kterou asi znáte z Harryho Pottera. V něm se stal hrdinou dne Ládík Kořan, který rozhodl oba zápasy modré školy – Kyoshó no ishi. Ta díky tomu získala čtyři zlaté kameny do celotáborové hry.

Pokud by vás zajímalo, která škola v celotáborové hře vede – tak to už teď vůbec nikdo netuší. Školy si zlaté a stříbrné kameny průběžně schovávají ve svých měšcích. Navíc jsou odměňovány nejen za týmové hry, ale také za aktivitu svých členů při lekcích, což činí průběžný stav soutěže ještě nepřehlednějším.

190 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page